Tidligere svar

Alle

 1. Bob MarleyHej. Hvor, hvornår blev Bob Marley født og hvor, hvornår døde han?
 2. Københavnske fotograferVed I om der findes en bog om Københavnske fotografer gennem tiderne og der er et billede af fotografen.
 3. Toldafgift på ikke-EU bøgerHvad er toldafgiften ved køb af bøger udenfor EU?
 4. bog fra det moderne gennembrudHej. Jeg er på udkig efter en bog fra det morderne gennembrud. Den skal være let læselig og af en skandinavisk forfatter. Jeg håber I kan hjælpe mig.
 5. Koncentrationslejre og holocaustKonsentrationslejre i Europa? Auschwitz? Birkenau? Bergen belsen? Treblinca? Historien bag tyskernes handlinger? Holocaust?
 6. Seksualundervisning i 50'erne og 60'erneHej.. vi skal lave en opgave om seksualundervisningen i skolen i 50'erne og 60'erne, men vi kan ikke finde noget, vi ved ikk rigtig hvor vi skal søge.. håber du kan hjælpe os.
 7. Dictionnaire philosophique portatif på dansk?diction(n)aire portatif af Voltaire på dansk? eller findes den kun på engelsk?
 8. Tornadoer/orkanerHvad er en tornado/orkan m.m? Hvordan opstår de? Hvad sker der så? Hvad kan mennesker gøre? Er der særligt kendte af slagsen der kan fortælles om?
 9. Mahlers symfonierJeg søger en indspilning af Gustav Mahlers samtlige Symfonier
 10. PseudotvillingerJeg søger materiale på dansk om "pseudotvillinger". Altså søskene hvor der højst er 11/2 års forskel mellem dem.
 11. 7- lingerhvad hedder 7-linger på engelsk?
 12. Sundhedsplejerskens faglige (u) synlighed i skolenJeg skal til at skrive afsluttende opgave på mit studie til sundhedsplejerske, og vil skrive om sundhedsplejerskens faglige (u) synlighed i skolen. Jeg er interesseret i at finde...
 13. Litteratur om Afrodites DampeJeg skal skrive større skriflig opgave på HHX 3.år (SSO) Jeg skal skrive i dansk. Jeg vil tage udgangspunkt i digtet "Afrodites Dampe" af Sophus Claussen. Er det muligt at finde den...
 14. Er køer farveblinde?Ganske enkelt: Er køer farveblinde?
 15. Kvinders rettighederHar i noget om kvinders rettigheder i 20'erne og 30'erne eller om eftervirkningerne af krigen i samme periode?
Side 302/302