Tidligere svar

IT

 1. Download af lydbøgerJeg har hørt at der er et sted man kan downloade lydbøger som mp3 filer så man er fri for at hente dem som CD og jeg har ledt men ikke fundet stedet.
 2. Spørg OliviaHvad er www.spoergolivia.dk?
 3. Trends indenfor intranet/portaler i DKEr det muligt at finde links, bøger eller artikler om trends indenfor intranet/portaler i DK. Hvad sker der ? Hvad bliver der skrevet/sagt om intranet/portaler?
 4. programmering i C#Hejsa Jeg skal til at begynde at programmere i C#, derfor vil jeg høre, om der er gode lærebøger. Du må gerne anbefale flere.
 5. Lone Kühlman - søgning i bibliotek.dkDet undrer mig meget, at Lone Kühlman ikke findes, når jeg søger i alle biblioteker. Det kan da ikke passe?
 6. Afløser for tidsskriftlæsekredseJeg har tidligere været med i tidsskriftlæsekredse.De eksisterer nu ikke længere. Hvordan får jeg så adgang til tidsskrifterne sådant rent praktisk. Jeg har brug for en guide.
 7. MooToolsHar i følgende bog: The MooTools Book
 8. ProgrammeringJeg skal i praktik som programmør og vil gerne finde lidt vejledninger i programmering for nybegyndere inden jeg skal af sted Jeg har ikke prøvet at programmere før så det skal...
 9. PDA'erJeg søger oplysninger om håndholdte PC'er kaldet PDA'er. Findes der nogensomhelst oplysninger: bøger, blade, netadresser eller andet.
 10. Cd med programeringsanvisning af hjemmesidecd med programeringsanvisning af hjemmeside
 11. Arkivering af hjemmesiderFor en tid siden, husker jeg, var der i dagspressen en debat om, hvorledes hjemmesider skulle bevares for eftertiden. I den forbindelse mener jeg at huske det blev nævnt, at der...
 12. NetlydbøgerJeg vil gerne låne net øger som jeg kan læse på i-pad. Hvordan finder jeg frem til den mulighed? Med venlig hilsen Sussie Lund-Jensen
 13. Bibliotek.dk - brugeroplysningerJeg har problemet, at mine personlige data forsvinder fra gang til gang, hvor jeg er logget on! Selv om der under: "Mit bibliotek.dk" står: "Disse biblioteker er gemt på din...
Side 7/7
Det er fredag og vi besvarer spørgsmål fra kl 8 til kl 20 - så lige nu holder vi fri.

Du er naturligvis velkommen til at sende os et spørgsmål. Så svarer vi, når vi er tilbage