• Stil dit spørgsmål her
  • Tidligere svar
  • Om Biblioteksvagten
Tidligere svar

Fejlmeddelelse på Netlydbog

Spørgsmål

Hej, jeg får ingen licens når jeg vil afspille förste kapitel af bogen. Fejlmeddelelse er at jeg taster forkert cpr eller pin ind - og pin er vel den kode jeg valgte, da jeg blev registreret som låner i går på Svendborg Bibliotek. (Jeg hedder Karen-Helle og har fået lånerkort til min mor Martha Jensen. Hun er 89 og ser ikke så godt mere så jeg vil hjälpe hende med lydböger som hun kan lytte til offline. Hun har ikke noget internet eller mobil. Bedst er med svar til min mail - ringer I til mor kan hun ikke göre noget alligevel.

Svar

Du skal være på nettet når du spiller første kapitel af bogen! - Licensen hentes nemlig på nettet!! - Der er sandsynligvis derfor at du ikke får nogen licens!

Når du lige har hentet bogen på din computer og stadig er online, skal Du huske at starte med afspille en stump af bogen mens Du er på nettet - før du evt. overfører den til en mp3 afspiller, telefon eller hvad Du nu vil afspille den på! - Derefter vil du godt kunne afspille den offline!!

Håber at denne beskrivelse hjælper dig til at løse problemet! - Om ikke andet kan Du bare spørge os igen!!

29-11-2014

NB! Eksterne link i denne besvarelse fungerede da svaret blev afsendt. De er ikke blevet kontrolleret siden og kan være blevet inaktive