• Stil dit spørgsmål her
  • Tidligere svar
  • Om Biblioteksvagten
Tidligere svar

Reservationsstatus

Spørgsmål

Hej.
Jeg har bestilt bogen: interview som intervention af Karl Tomm, Når jeg ser på status for den reservering, står der aktiv. På de andre reserveringer kan jeg se hvilket nr. på ventelisten jeg har.
Kan du fortælle mig om jeg kan forvente at låne bogen snart? Jeg er ved at skrive mit bachelorprojekt på sygeplejeskolen og vil gerne anvende K. Tomm if forbindelse med forberedelse af interview-spørgsmål.

 

Svar

Der er gerne et skel mellem hvad du har bestilt hos dit eget bibliotek - hvor de har 100% tjek på køen og så fjernlånsbestillinger hvor det ikke altid sker at biblioteket får information om hvordan en eventuel kø ser ud! - Det er sandsynligvis derfor du ikke kan se det på din status. - Men hvis du ringer til dit bibliotek, kan de hjælpe dig!

Biblioteksvagten drives af bibliotekarer fra hele landet, og fra Lolland hvor Jeg sidder, kan Jeg ikke se hvad du har bestilt! (o:

22-10-2015

NB! Eksterne link i denne besvarelse fungerede da svaret blev afsendt. De er ikke blevet kontrolleret siden og kan være blevet inaktive