Tidligere svar

Statistik af brugen af kommunikationshjælpemidler

Spørgsmål

Hej
Er der et sted hvor jeg kan finde statestik over hvor mange, der bruger kommunikationshjælpemidler i Danmark? Evt. en incidens eller en prævalens.

Svar

Danmarks Statistik (http://www.danmarksstatistik.dk/) udgiver løbende statistikker om det danske samfund. Du skriver ikke, hvilke informations- og kommunikationshjælpemidler som du tænker på, men det kunne sikkert være relevant for dig at se nærmere på de statistikker, der er at finde vedr. befolkningens brug af internet: http://www.statistikbanken.dk/statbank5a/default.asp?w=1280.

Derudover finder du også statistikker på IT- og telestyrelsens hjemmeside, bl.a. telestatistik og it- og telestatistik: http://www.itst.dk/statistik, og under publikationer kan du bl.a. finde en rapport fra 2007 om borgernes IKT-færdigheder i Danmark: http://www.itst.dk/e-laering-og-it-faerdigheder/publikationer/borgernes-ikt-ferdigheder-i-danmark.

For at kunne give dig et fyldestgørende svar, har vi sendt dit spørgsmål videre til Statsbibliotekets fagspecialist for massemedier og kommunikation og vender tilbage med svar hurtigst muligt.

12-11-2012

NB! Eksterne link i denne besvarelse fungerede da svaret blev afsendt. De er ikke blevet kontrolleret siden og kan være blevet inaktive

Hvem svarer på spørgsmål lige nu?
AnnaJammerbugt Bibliotekerne
EvaSvendborg Bibliotek
Jørn Svendborg Bibliotek
Kristian Biblioteket i Thy
SolveigHaderslev Bibliotekerne