• Stil dit spørgsmål her
  • Tidligere svar
  • Om Biblioteksvagten
Tidligere svar

Arne Noe-Nygaard

Spørgsmål

I forbindelse med et kursus i Geologisk videnskabsteori er jeg ved at lave en lille biografi om Arne Noe-Nygaard. Jeg har ikke selv kunne finde hverken biografiske oplysninger eller oplysninger om hans arbejder selv, så nu vil jeg gerne hjælpes.

Svar

Jeg begyndte med at søge på www.bibliotek.dk. Her søgte jeg på:

noe-nygaard arne

- i forfatterfeltet. Det kom der 177 poster ud af. Hvis du gerne vil dele dem lidt op, kan du afgrænse din søgning med materialetype, så du f.eks. søger udelukkende på faglitteratur eller på artikler. Laver du ovenstående søgning vil du på side 2 finde et link, der hedder: Søge litteratur om Arne Noe-Nygaard. Hvis du klikker her, får du en artikel om danske geologer i midten af 1900-tallet. Her kan du sikkert få biografiske informationer.

Hvis du finder materiale, du er interesseret i at få fat i, så kan du bestille det via bibliotek.dk eller få dit lokale folkebibliotek eller uddannelsesbibliotek til at skaffe det til dig.

I følge Kraks Blå Bog fra 1991 er Arne Noe-Nygaard født d. 30/7 1908 og død i 1991. Derudover finder du også en længere artikel, der gennemgår hans professionelle virke. Du kan se bogen på Det Kongelige Bibliotek.

Jeg håber, det var lidt at gå videre med. Hvis du har flere spørgsmål, er du velkommen til at vende tilbage.

12-11-2012

NB! Eksterne link i denne besvarelse fungerede da svaret blev afsendt. De er ikke blevet kontrolleret siden og kan være blevet inaktive