• Stil dit spørgsmål her
  • Tidligere svar
  • Om Biblioteksvagten
Tidligere svar

Re: Svar fra Biblioteksvagten [#377183] / marxistisk teori

Spørgsmål

Hej Jørgen,

tak for dine forslag. Jeg må nok præcisere, at det er inden for marxistisk
teori jeg søger, og de resultater du sender dækker ikke dialektikken mellem
demokrati og socialisme i højt udviklede kapitalistiske lande.

Venlig hilsen

*Lars U. Thomsen*
*Østergade 19*
*6700 Esbjerg*

Svar

Den søgning min kollega lavede til dig var en bred søgning, hvilket vil sige at den har taget alt med som blot perifært var interessant og hvis du ikke fandt hvad du søgte i den søgning, må vi desværre meddele at der ikke findes noget engelsk eller tysk litteratur i de danske biblioteker, med netop det emne!

Men biblioteket kan med lidt held stadig hjælpe dig, hvis du selv finder den bog du gerne vil have på google, og derefter sender de bibliografiske data til dit lookale bibliotek, så bestiller de bogen på Statsbiblioteket, som sørger for at indkøbe den, så du kan låne den! Den procedure kan dog tage op til 3 måneder. Her på biblioteksvagten kan vi desværre ikke hjælpe folk med at bestille materialer, da biblioteksvagten er en national service, som ikke har adgang til de lokale bibliotekssystemer.

Jeg har ikke forstand på Marxisme, men min googlesøgning gav følgende titler:
Classical Social Theory and Modern Society: Marx, Durkheim, Weber
http://amzn.to/2jBeyXo

Marxism and the modern state: An analysis of fetishism in capitalist society (Marxist theory and contemporary capitalism)
http://amzn.to/2iFVeaO

Hvis disse titler heller ikke er interessante, er den sidste mulighed vi kan give dig, at stille dit spørgsmål til forskningsbibliotekerne istedet! - Du går ind på denne side: http://bit.ly/2jy40IP og under punktet "Svaret skal bruges til" angiver du "Universitetsuddannelse eller forskning"

09-12-2017

NB! Eksterne link i denne besvarelse fungerede da svaret blev afsendt. De er ikke blevet kontrolleret siden og kan være blevet inaktive