• Stil dit spørgsmål her
  • Tidligere svar
  • Om Biblioteksvagten
Tidligere svar

HTX SRP om railguns

Spørgsmål

jeg skal skrive min SRP opgave på HTX om railguns med fokus på elektromagnetismen bag, i fagene matematik og fysik
har i noget litteratur jeg kan bruge?

hilsen Jacob

Svar

Interessant emne! - Problemet med den slags ny teknologi er at der sandsynligvis ikke findes nogle bøger om det på dansk, men du kan se på siden scholar.google.com som er googlesøgning på universiteter, højere læreanstalter og offentlige institutioner: Jeg har lavet søgningen til dig her:

http://scholar.google.dk/scholar?hl=da&q=railguns&btnG= - Det er desværre ikke alle de artikler du finder her, som kan findes i fuldtekst, men hvis du tilføjer filetype:pdf til søgningen kunne det godt tænkes at du ville kunne finde nogle fuldtekst artikler:

http://www.statsbiblioteket.dk/videnskabeligeartikler/index.jsp?query=railguns&keepFilter=false&firs... - Det er Statsbibliotekets database over 65 millioner videnskabelige artikler - som pr definition er troværdige kilder som du med ro i sindet kan tage med i dit litteraturliste! Du kan bestille de artikler du synes lyder brugbare som papirkopier du vil kunne afhente på dit lokale folkebibliotek i løbet af et par dage!

Hvis dit bibliotek tilbyder adgang til ebrary, er der også en enkelt ebog på knap 500 sider med titlen "Advanced propulsion systems and technologies, today to 2020" som der linkes til her: http://bibliotek.dk/linkme.php?rec.id=820010-katalog%3Assj0000481448

21-01-2016

NB! Eksterne link i denne besvarelse fungerede da svaret blev afsendt. De er ikke blevet kontrolleret siden og kan være blevet inaktive