• Stil dit spørgsmål her
  • Tidligere svar
  • Om Biblioteksvagten
Tidligere svar

Bestillinger bliver væk

Spørgsmål

Hej, Jeg har været udsat for mange gange, at når jeg bestiller lydbøger mp3, så er det ikke alle mine bestillinger, der bliver registeret på det bibliotek hvor jeg bestiller til afhentning. Er der begrænsninger på hvor mange man kan bestille på en dag? Jeg har forsøgt at bestille de samme lydbøger 4 gange - d. 8.11., d.9.11., d.14.11 og idag d. 30.11. Idag d. 30.11. er der registeret nogle at lydbøgerne, men ikke alle. Hvad gør jeg noget forkert?

Svar

Det var dog et kedeligt problem Du der har! - Nu har Du spurgt biblioteksvagten, som er en national service som betjenes af bibliotekarer fra hele landet, og som sådan kan Jeg ikke fortælle hvilke begrænsninger der evt. ligger på dit bibliotek!

Hvis der var begrænsninger på hvor mange materialer man kan bestille ville Du få en besked ved bestillingen om at Du ikke kunne bestille flere!

Kender Du http://netlydbog.dk/ !? - Hvis Du har en computer kan Du downloade og høre lydbøger der! - De har et stort udvalg!

Det kan være en teknisk fejl et sted i systemet der gør at der forsvinder nogle af Dine bestillinger! - Problemet er blot at der er flere systemer der taler sammen, og hvor det går galt er det en kompleks opgave at finde ud af, men hvorom alting er, må Du starte med at tale med dit lokale bibliotek om det!

30-11-2014

NB! Eksterne link i denne besvarelse fungerede da svaret blev afsendt. De er ikke blevet kontrolleret siden og kan være blevet inaktive