Tidligere svar

Pesticider

Spørgsmål

kære bibliotek kan du ikke skrive noget om pesticider
jg håber du kan finde meget om den.
vis du skal give mig en hjemmeside skal det var nemt at læse

Svar

Der findes mange hjemmesider, hvor man kan læse om pesticider, men de er alle sammen ret vanskelige at læse. Alligevel prøver jeg lige at give dig en henvisning til en enkelt hjemmside. Så må du se, om du kan få noget ud af det!

http://www.foedevarestyrelsen.dk/Foedevaresikkerhed/Kemiske_forureninger/Pesticider/forside.htm

Sandsynligvis kan du i bøger om forurening finde afsnit om pesticider. Nedenfor er der et par eksempler på bøger, som er beregnet for din alder. Du kan låne bøgerne på dit lokale bibliotek.

50.1 K
Kappel, Valdemar
Natur til alle tider 1999. 92 sider. Om miljøproblemer, bl.a. i vandløb, inden for landbruget, naturgenopretning og naturforvaltning samt fremtidsforventninger. Med forslag til aktiviteter og opgaver Fra 14 år

50.1
Lethare Nielsen, Rikke
Bæredygtig udvikling : miljø, forbrug og livsstil / forfatter: Rikke Lethare Nielsen ; tegninger: Pia Lund Nielsen ; foto: Rikke Lethare Nielsen. - Kbh. : Det Økologiske Råd, 2005. - 29 sider.
Beregnet til folkeskolens ældste klasser og gymnasiet
Indhold: Hvad er bæredygtig udvikling? ; Energi og klima ; Vand ; Affald ; Kemikalier ; En bæredygtig livsstil og forbrug.

12-11-2012

NB! Eksterne link i denne besvarelse fungerede da svaret blev afsendt. De er ikke blevet kontrolleret siden og kan være blevet inaktive

Hvem svarer på spørgsmål lige nu?
AnneAssensBibliotekerne
KirstenAssensBibliotekerne