Tidligere svar

Forviklingerne i Game Of Thrones

Spørgsmål

Hej

Er det muligt af fremskaffe noget på papir om alle ´trådene´ ´forviklingerne´ ´de store som små karakterer og deres udvikling gennem sæsonerne/episoderne i Game of Thrones?´ Hvis du forstår hvad jeg mener?;-)

Mvh Kim Åkerman

Svar

Hej Kim

Jeg forstår fuldtud hvad du mener - der er MEGET at holde styr på! Har selv læst alle bøger og set alle afsnit af filmene. Fandt en laaang personliste på Wikipedia, persongalleriet er voldsomt! Du kan finde mest på engelske sider, prøv f.ex. den engelske wikipedia.org, hvor du bl.a. finder "List of Game of Thrones characters"

Der findes både bøger og mange netsider, først nettet:

Søger du på Game of Thrones i den danske udgave af Wikipedia, finder du en meget udførlig oversigt, du kan klikke dig rundt på, f. eks. "Episoder af Game of thrones"

På "connery.dk" på nettet ligger et interaktivt kort over historiens lande og personer. Letteste måde at finde det på, er google "Prøv det interaktive kort over Game of Thrones-universet"

Der ligger rigtigt meget materiale på nettet og søger du på bibliotek.dk og logger dig på som biblioteksbruger, har du mulighed for at udprinte artikler i fuldtekst. 

Af bøger kan jeg anbefale dig disse:

"Den virkelige historie bag Game of Thrones", af Hanne-Luise Danielsen (2019)

"Vinteren er kommet", 2. udgave af Steen Beck (2018)

 

 

09-11-2021

NB! Eksterne link i denne besvarelse fungerede da svaret blev afsendt. De er ikke blevet kontrolleret siden og kan være blevet inaktive