• Stil dit spørgsmål her
  • Tidligere svar
  • Om Biblioteksvagten
Tidligere svar

Google Books sidetal mangler

Spørgsmål

Hej!
Jeg er i gang med at skrive en større opgave og har her fået stillet et bilag, der en udsendt ordre, men afsenderen på denne ordre er ikke at finde. Dog har jeg fundet afsenderen på denne ordre (General Routine Order No 2384) vha google books, der har fundet at ordreren er udsted af den britiske hærledelse. Mit problem er, at google books ikke tillader sidetal, så dvs når jeg i min fodnote skal skrive, at ordreen er udsted fra den bristiske hærledelse, så kan jeg godt beskrive titlen på bogen, forlag, by osv, men sidetallet mangler. Hvad gør jeg ved dette?

MVH Didde

Svar

Googles vejledning til hvordan man citerer google books er desværre mangelfuld: https://support.google.com/websearch/answer/43729?hl=en
- For selvom man gør som beskrevet på dette link, er der stadig ikke nogle sideantal i.

MEN - så er der heldigvis nogen der har lavet et værktøj som du når her:
http://reftag.appspot.com/

- På denne side skal du indsætte linket til den google book - hvor den side du skal bruge, vises og så fisker værktøjet sideantallet frem og viser det, så det kan citeres!
Jeg fandt en tilfældig google book: http://bit.ly/2BoCoQe og testede det, og det virkede, så jeg håber at det også kommer til at virke for dig! (o:

14-12-2017

NB! Eksterne link i denne besvarelse fungerede da svaret blev afsendt. De er ikke blevet kontrolleret siden og kan være blevet inaktive