Tidligere svar

SRP i afsætning og engelsk

Spørgsmål

Jeg er i gang med at skrive srp i afsætning og engelsk (derfor gerne engelske kilder) og jeg skal skrive om hvordan Irland kan markedsføre sig selv som turist destination til Amerikanerne. Jeg har herunder et spørgsmål der hedder: Explain why Ireland is a popular tourist destination for American tourists. Det er i denne del jeg skal bruge engelsk faget og dermed kulturelle ting omkring USA og deres turister. Indtil videre har jeg dækket de mange personer i USA med irske rødder som en motivationsfaktor for de Amerikanske turister men jeg mangler mere og har virkelig svært ved at finde noget.

Svar

Via Silkeborg Bibliotek vil du kunne få adgang til flere udenlandske databaser, her fra listen vil jeg anbefale dig at søge i: Masterfile, Student resources in Context og Global issues in Context. Måske du også vil kunne finde noget i Europa World Plus?

Har du tid til at vente på bestilt materiale, vil jeg foreslå dig at søge i Bibliotek.dk Her finder du både bøger og artikler

Jeg håber derudover at disse kilder vil hjælpe dig.

http://www.failteireland.ie/Research-Insights/Tourism-Facts-and-Figures.aspx (Jeg tror det er Irlands nationale statistikbureau)

Her kan du se Irlands officielle turist-hjemmeside. http://www.ireland.com/en-dk/

På Wikipedia kan man læse, at amerikanerne skulle være vilde med området Galway, fordi området er meget karakteristisk for Irland. Prøv at læse med her.

http://www.ireland.com/en-dk/destinations/republic-of-ireland/galway/

http://www.discoverireland.ie/tourist-item-pages/tourist-information-offices

En artikel fra Huffington Post http://www.huffingtonpost.com/aine-greaney/summer-trip-to-ireland-10_b_10742572.html

Kan du mon bruge en kilde som denne? http://www.planetware.com/tourist-attractions/ireland-irl.htm eller denne 
https://www.jenreviews.com/best-things-to-do-in-ireland/

Rigtig god fornøjelse med din opgave :-)

08-12-2016

NB! Eksterne link i denne besvarelse fungerede da svaret blev afsendt. De er ikke blevet kontrolleret siden og kan være blevet inaktive

Hvem svarer på spørgsmål lige nu?
AnneAssensBibliotekerne
KirstenAssensBibliotekerne