Tidligere svar

Anbefaling af computerspil til 2 og 6 årige

Spørgsmål

Kan I anbefale nogle computerspil til to drenge på hhv. 2 år og 6 år - på nettet eller på cd? Det handler bare om at lege og lære computeren at kende.

Til den mindste har jeg haft stor fornøjelse af http://www.pegebogen.dk. Det skal jo være superenkelt - kun noget med at trykke på en enkelt tast eller to og så se, at der sker noget på skærmen - og det er den. Men nu trænger vi til fornyelse.

Drengen på 6 kan lide bilspil, men de stykker, vi har købt (fx i forbindelse med filmen Cars), har været en tand for avancerede.

Og de gratisspil, man finder på nettet kan godt være underholdende et stykke tid, men bliver i længden for "endimensionelle" - og er ofte også svære at sætte sig ind i og styre.

Til begge drengene har vi i øvrigt også brugt dr.dk/oline, hvor der lgiger et par gode spil, men det er det samme - vi trænger til noget nyt.

Svar

Jeg har spurgt en børnebibliotekar-kollega til råds og hun anbefaler disse spil, der alle står under emnetallet 79.41 på bibliotekerne:

Pixeline
Peddersen og Findus
Magnus og Myggen

Diise spil henvender sig nok især til den 6-årige.

På hjemmesiden: dotbot.dk kan man klikke på cirklen "Klatremusen Kitty", man kommer så videre til et spil. I en menulinie øverst kan man igen klikke videre på f.eks. "Huskespil" og på "Videre ud på nettet", som bringer een videre til andre spil for børn. Her skulle også være spil for den 2-årige.

12-11-2012

NB! Eksterne link i denne besvarelse fungerede da svaret blev afsendt. De er ikke blevet kontrolleret siden og kan være blevet inaktive

Hvem svarer på spørgsmål lige nu?
AnneAssensBibliotekerne
KirstenAssensBibliotekerne