• Stil dit spørgsmål her
  • Tidligere svar
  • Om Biblioteksvagten
Tidligere svar

SRP: Psykologisering og selvhjælpskultur i det religiøse USA

Spørgsmål

Hej:)

Jeg skal til at skrive SRP idag og i de to kommende uger. Jeg skriver i min opgave om hvordan psykologisering og selvhjælpskulturen ses som en del af det religiøse billede i USA i dag? Jeg har tænkt mig at inddrage Linda woodheads Begreb om den subjektive vending i min redegørelse, men jeg mangler noget litteratur om "new age" religion, eller bare en bog der beskriver det religiøse billede i USA idag.

Er det noget du kan hjælpe mig med at finde?

Mvh Alma

Svar

Da du bor i Københavns Kommune, har du adgang til via dit lokale bibliotek https://bibliotek.kk.dk/e-materialer/ebook-central. Her finder du engelsksprogede elektroniske fagbøger, som kan bruges til din opgave. Du logger ind med dit biblioteksnummer og -kode.

Der fandt jeg bl.a. eBogen "The Columbia Guide to Religion in American History", som også beskriver nutiden. Jeg søgte på "new age" and U.S.A.men når du er mere inde i dit emne, kan du måske søge mere specifikt med dine egne emneord.

Jeg kan også anbefale Gale in Context, som er en amerikansk database, der indeholder artikler, kildemateriale m.m.m. om bl.a. religion.

23-03-2020

NB! Eksterne link i denne besvarelse fungerede da svaret blev afsendt. De er ikke blevet kontrolleret siden og kan være blevet inaktive