• Stil dit spørgsmål her
  • Tidligere svar
  • Om Biblioteksvagten
Tidligere svar

The Revolution Will Not Be Televised - video om Venezuela - supplerende info

Spørgsmål

Jeg leder efter den politiske dvd som hedder: The Revolution Will Not Be Televised af Kim Bartley og Dorthea Obrian.Handler om Hugu Charvez 11 april 2002 og kuppet i Venuzuela.
Jeg vil gerne have den bestilt til Helsingør kommune bibliotek/Hovedbiblioteket så jeg kan rekvirere den herfra.Den har senest været vist på TV2 søndag aften 25 juni -06 m dansk undertekst

Svar

du nævner i korrespondancen, at videoen du efterlyser blev vist på TV2.
Derfor vil jeg lige gøre dig opmærksom på at Statens Mediesamling på Statsbiblioteket har alt, hvad der blev sendt på TV2 (læs mere her: http://www.statsbiblioteket.dk/soeg/tvradio/)
Alle kan se alle udsendelser (efter forudgået bestilling) på Statsbiblioteket. Forskere og studerende (der skriver speciale) kan også hjemlåne udsendelser.
PÅ den ovenfor anførte adresse finder du også et link til de udførlige regler for benyttelse (som er lidt indviklet pga. ophavsretten til materialet) og link til bstillingsformular.
Måske kan ovenstpende hjælpe dig videre.

12-11-2012

NB! Eksterne link i denne besvarelse fungerede da svaret blev afsendt. De er ikke blevet kontrolleret siden og kan være blevet inaktive