Tidligere svar

Japanske fløjter Shakuhachi og Kyotaku

Spørgsmål

Jeg ville elske hvis man kunne låne en shakuhachi fløjte manual Den hedder "The Shakuhachi, a manual for learning" og er skrevet af "Christopher Yohmei Blasdel"
Har i den eller andre manualer.
Jeg kan finde masser musik i jeres bibliotek, men ikke noget med eller om "Kyotaku" fløjten der ligeledes er et japansk instrument. Hvis du kan hjælpe mig vil jeg være vældig glad.

Svar

Præcis den, du søger, ses ikke i nogen danske biblioteksbaser. Jeg har prøvet at finde noget tilsvarende, men det lykkedes faktisk ikke. Heg fandt en titel "How to play shakuhachi part 1", men den findes heller ikke i danske biblioteker. Du kan prøve at overtale dit lokale bibliotek til at skaffe én af de 2 titler fra udlandet. Du må blot regne med, at der vil være rigtig lang leveringstid.
Der findes en hjemmeside www.shakuhachi.com

Og hvad Kyotaku-fløjten angår, ser det endnu værre ud. Her kan jeg end ikke finde en titel i biblioteksbaserne. Derimod har jeg fundet en dansk kyotaku-hjemmeside:
www.kyotaku.dk

12-11-2012

NB! Eksterne link i denne besvarelse fungerede da svaret blev afsendt. De er ikke blevet kontrolleret siden og kan være blevet inaktive