Tidligere svar

Pc spil

Spørgsmål

Jeg søger en bestemt version af et gammelt pc-spil. Der er tale om "Duke Nukem 3D - The Atomic Edition".
I jeres base kan jeg finde "Duke Nukem 3D", men jeg gætter på, at dette er version 1.3d, siden der ikke står andet. Den version jeg søger er imidlertid version 1.4 (fra november 1996) eller version 1.5 (fra december 1996), som begge bærer betegnelsen "The Atomic Edition".
Ved søgning finder jeg også "Duke Nukem Manhattan Project", "Duke Nukem" og "Duke Nukem Plus". Det første er et platformspil, det andet er ganske givet det første spil i Duke Nukem serien og det tredje er, så vidt jeg er orienteret, en pakke med 3 spil hvor det ene er shareware versionen af Duke Nukem 3D.
Hvis det er muligt på en eller anden måde at fremskaffe den version jeg søger (The Atomic Edition af Duke Nukem 3D), hører jeg gerne nærmere.
Som et alternativ kunne det måske lade sig gøre at finde den opgraderings-cd, der bærer titlen "The Plutonium PAK". Med den i hånden kan man nemlig opgradere version 1.3d (som jeg selv er i besiddelse af) til version 1.4 - og dermed ende med "The Atomic Edition" (men så skal der til gengæld nørkles lidt).

Svar

Jeg har heller ikke kunnet finde noget på de danske biblioteker desværre... Men:

Der findes en del patches til Duke Nukem her:
http://www.3drealms.com/downloads.html
Men kan ikke se nogen updates fra v. 1.3d til v. 1.4...

Det ser ud til at der kan købes noget her:
http://3drealms.stores.yahoo.net/duknuk3dated.html

Her er også nogle muligheder for at få fat i den:
http://search.ebay.com/search/search.dll?from=R40&_trksid=m37&satitle=atomic+nukem&category0=

12-11-2012

NB! Eksterne link i denne besvarelse fungerede da svaret blev afsendt. De er ikke blevet kontrolleret siden og kan være blevet inaktive

Hvem svarer på spørgsmål lige nu?
AnneAssensBibliotekerne
KirstenAssensBibliotekerne