Tidligere svar

Lov om undervisningsevaluering

Spørgsmål

Jeg skriver ba i logopædi om stemmeundervisning, og søger derfor et stykke lov der påbuder undervisere inde for lov om specialundervisning til voksne at evaluere deres undervisning. Hvor finder jeg det? Hvis det findes :-)

Svar

Jeg kan se, at du er studerende på SDU - men vist ikke oprettet som låner på SDUB (biblioteket). Det bør du måske nok blive - enten i Odense eller i afdelingen i Kolding. Her vil du kunne få hjælp til dine søgninger.
Herunder et par forslag, som du evt. kan arbejde videre på:

1) Hvad fortæller evaluering af lov 485 og KVIS programmet os ? Præmisser. I Danmark bliver folkeskolens specialundervisning gennemført i enten kommunalt regi ... Se dette på:
http://www.kvis.org/centralweb/omkvis/Artikler/evalueringen.pdf

2) Evalueringen belyser amternes udmøntning af lov om specialundervisning for voksne. ... EVAluering december 2006. Se:
http://217.61.44.102/Default.aspx?ID=187
Her kan du også klikke dig ind på: Rapporten: Specialundervisning for voksne (2003). Som har en afsnit: 5: Tilbud til personer med
hørevanskeligheder.

Prøv f.eks. i Google at søge på "lov evaluering specialundervisning" og du får en del henvisninger, bl.a. ovenstående, men du kan måske nok finde andet relevant der.

Søg også i Retsinformation:
http://147.29.40.91/_MAINRF_B419871932/1936 ,og udfyld under status: gældende. Under forskriftets titel: specialundervisning. Under resortministerium: undervisningsministeriet.
Herved får du henvisning til 11 dokumenter, hvoraf jeg vil mene, du vil kunne finde noget relevant.
Du kan også finde Retsinformation via SDUBs hjemmeside: http://www.sdu.dk/Bibliotek.

12-11-2012

NB! Eksterne link i denne besvarelse fungerede da svaret blev afsendt. De er ikke blevet kontrolleret siden og kan være blevet inaktive