• Stil dit spørgsmål her
  • Tidligere svar
  • Om Biblioteksvagten
Tidligere svar

Node

Spørgsmål

Hej,

jeg vil gerne låne noden til Felix Mendelssohn Bartholdy "Der 115. Psalm, op. 31". Gerne Carus Verlag

. Ellers en anden udgave af Salme 115, opus 31.

For kor med Klaverudtog.

Findes den på bibliotekerne?

Svar

Det er altid spændende når der kommer sådanne spørgsmål. Jeg blev nødt til at slå stykket op for at høre hvilken stil og genre der er tale om, bare af ren personlig interesse. Jeg sidder netop og lytter til det nu, alt imens jeg skriver til dig.

Det er et meget smukt stykke. Måske det er dig selv der kan spille noget så flot?

Jeg er ikke selv en kending indenfor noder, men jeg tror trods alt det er lykkedes mig at finde de ønskede noder. 

I det første link, som du kan se her står der i noten: "For sopran, tenor, baryton, 8-stemmigt blandet kor og klaver". Måske det er det du søger?

Ellers har jeg fundet et andet link, som du kan se her. Der står der i titlen at det bl.a. er "Klavierauszug nach dem Klavierauszug des Komponisten"

Begge dele kan bestilles via bibliotek.dk, hvor du logger ind med dit biblioteklogin og bestiller det hjem til dit bibliotek. Derefter vil du få en besked fra dit bibliotek om at det står klar til afhentning.

Jeg håber, at det er det rette materiale jeg har fundet frem til di. Ellers må du meget gerne skrive igen og så leder vi videre.

Du må have et rigtig godt nytår.

29-12-2022

NB! Eksterne link i denne besvarelse fungerede da svaret blev afsendt. De er ikke blevet kontrolleret siden og kan være blevet inaktive