• Stil dit spørgsmål her
  • Tidligere svar
  • Om Biblioteksvagten
Tidligere svar

kilder til opgave

Spørgsmål

Jeg har dette led i min problemformulering: "Derefter vil jeg analysere hvordan det er og hvilke udfordringer der har været forbundet med at være hvid og velhavende immigrant i Afrika med udgangspunkt i Karen Blixens ”Af En Emigrants Dagbog”."

Jeg har lidt svært ved at finde kilder til hvilke udfordringer der har været for Karen Blixen ved at være hvid og velhavende immigrant i Afrika.
Er det noget I kan hjælpe med? Jeg har dette led i min problemformulering: "Derefter vil jeg analysere hvordan det er og hvilke udfordringer der har været forbundet med at være hvid og velhavende immigrant i Afrika med udgangspunkt i Karen Blixens ”Af En Emigrants Dagbog”."

Jeg har lidt svært ved at finde kilder til hvilke udfordringer der har været for Karen Blixen ved at være hvid og velhavende immigrant i Afrika.
Er det noget I kan hjælpe med?

Svar

Det ville have været en hjælp at få dit overordnede emne at vide.
På Karen Blixen Museet - Rungstedlunds hjemmeside finder du beskrivelser af hendes liv i Afrika: http://blixen.dk/liv-forfatterskab/karen-blixens-liv/karen-blixen-i-afrika/ Hendes breve fra Afrika giver også en indtryk af, hvordan det var at leve dernede.
På hjemmesiden finder du også henvisninger til erindringer og biografier om hendes liv i afrika: Dinesen, Thomas: Tanne. Min søster, 1974.
K.B.s seks år yngre bror og gennem hele livet fortrolige ven fortæller om deres fælles barndom og årene i Afrika, hvor Thomas Dinesen boede på farmen i flere længere perioder
http://blixen.dk/liv-forfatterskab/karen-blixens-liv/karen-blixen-i-afrika/
Håber, at du har fået noget, du kan bruge - ellers skriv igen :-)

02-10-2016

NB! Eksterne link i denne besvarelse fungerede da svaret blev afsendt. De er ikke blevet kontrolleret siden og kan være blevet inaktive