• Stil dit spørgsmål her
  • Tidligere svar
  • Om Biblioteksvagten
Tidligere svar

avisens genrer

Spørgsmål

Hej:-) Jeg har trukket avisens genrer og kunne derfor godt bruge lidt hjælp med inspiration til tekster. Jeg søger reportager, debatindlæg og baggrundsartikler. Må handle om alt andet end politik:)

Svar

Hvis jeg er dig, vil jeg finde et emne og søge på bibliotek.dk. Krigen i Ukraine eller hvordan er omsorgen i ældreplejen eller noget om senfølger hos de mennensker som har haft Corona f.eks. sundhedspersonalet eller om mistrivsel blandt de unge kunne være eksempler. Det skal være et emne du selv brænder for - det er den bedste motivationsfaktor.

Det, du skal vide om søgning af artikler på bibliotek.dk er, at der sidder en redaktion og udvælger avisartiklerne fra de største danske aviser. Så det er artikler med en vis tyngde om emner, der findes relevante, der kommer med i bibliotek.dk.

Du kan logge dig på bibliotek.dk med dit bibliotekslogin, når du er logget ind kan du åbne artiklerne på din skærm og printe dem. Du skal selv afdække de genre du lister op. Kun genren kronikker er lagt på som genre/form.

Du er altid velkommen til at gå på dit lokale bibliotek og få hjælp, men prøv selv i første omgang.

Pøj pøj med opgaven.

21-04-2023

NB! Eksterne link i denne besvarelse fungerede da svaret blev afsendt. De er ikke blevet kontrolleret siden og kan være blevet inaktive