• Stil dit spørgsmål her
  • Tidligere svar
  • Om Biblioteksvagten
Tidligere svar

børnebøger om Star trek og Doctor who?

Spørgsmål

Hej.

Findes der børne bøger på dansk om

Star trek og Docror who?

Jeg vil også gerne låne om star wars på dansk. Gerne historien med billeder.

Ikke et opslagsværk

 

Svar

Jeg har desværre ikke haft meget held med at finde børnebøger på dansk om Star Trek eller Doctor Who. Det eneste jeg er lykkedes med at finde, er to Doctor Who-bøger på dansk kaldet "Den gådefulde maskinmand" og "Fjenden iblandt os". Dog er målgruppen for disse 14 år og op. I bogen "Jakob Stegelmanns Troldspejlet : den store troldspejlsbog" findes der også et kapitel om Star Trek.

Hvilken aldersgruppe er bøgerne til? Der findes mange forskelige Star Wars-bøger til børn. Eks. findes der masser af letlæsningsbøger for ca. 8 år. Eksempler på dette kan findes på bibliotek.dk her, her og her. Der findes endda også Star Wars-findebøger, som du kan se her. 

Jeg har lavet en søgning på bibliotek.dk som du kan finde her. Her kan du se de mange skønlitterære børnematerialer vi har på dansk om Star Wars, og selv indsnævre søgningen, hvis det skal være for en bestemt aldersgruppe. 

Jeg håber at det gav dig svar og eventuelt lidt inspiration. God dag. 

24-04-2023

NB! Eksterne link i denne besvarelse fungerede da svaret blev afsendt. De er ikke blevet kontrolleret siden og kan være blevet inaktive