• Stil dit spørgsmål her
  • Tidligere svar
  • Om Biblioteksvagten
Tidligere svar

Film om "Massemediernes påvirkning af børn og unge"

Spørgsmål

Hej! Vi er to "ældre" lærerstuderende, som skal til eksamen i faget "Skolen i Samfundet" næste tirsdag, og har valgt emnet "Massemediernes påvirkning af børn og unge". Vi har masser af bøger og rimeligt styr på noter m.m., men kunne godt tænke os at se noget film om dette emne, hvis der findes sådan noget? Desuden evt. noget om Anthony Giddens. Har søgt på Center for undervisningsmidler og bibliotek.dk, men synes ikke rigtigt, vi finder noget!

Svar

Jeg har fundet en enkelt video, som omhandler medierne påvirkning, men ikke nødvendigvis overfor børn og unge. Videoen er en mere generel beskrivelse. (Den findes også som dvd)

Manufacturing consent : Noam Chomsky and the media / producer Adam Symansky ; directors and producers Peter Wintonick, Mark Achbar. - [Kbh.] : Det Danske Filminstitut ; [Ballerup] : [distr. DBC medier], [2004]. - 1 kassette (VHS) : farve med sort-hvide sekvenser
Opstilling i folkebiblioteker: 30.12

Jeg kan ikke finde noget filmisk materiale om Giddens, men der findes jo et hav af bøger og artikler, men der har I sikkert hvad i skal bruge.

12-11-2012

NB! Eksterne link i denne besvarelse fungerede da svaret blev afsendt. De er ikke blevet kontrolleret siden og kan være blevet inaktive