Tidligere svar

SRP: Omsorgssvigt (engelsk & psykologi)

Spørgsmål

Hej. Jeg er begyndt at skulle skrive SRP i fagene engelsk A, psykologi C omkring omsorgssvigt. Jeg har fået et diskuterende spørgsmål der lyder:

''Med udgangspunkt i filmen samt inddragelse af selvvalgt casemateriale, bedes du endelig diskutere, hvilke konsekvenser omsorgssvigt kan have for børn, og om det er muligt at få et normalt fungerende liv bagefter''

- Filmen de omtaler er 'precious'. Jeg ville høre jer om i har nogen cases omkring omsorgssvigt der nyttigt kunne bruges i sammenhæng med bogen/filmen precious?

Svar

Her kan du med fordel lave en avanceret søgning i google, da flere offentlige myndigheder har skrevet en del rapporter om emnet, som bl.a. indeholder cases til at tydeliggøre emnet. 

Du søger efter pdf-dokumenter ved at skrive filetype:pdf i google. Det vil jeg kombinere med dine emneord, så din søgning kunne være følgende:

case omsorgssvigt incest filetype:pdf

Det fører bl.a. til dette katalog fra Socialstyrelsen. Men herefter må du selv til at læse tæt på de forskellige cases og vurdere, hvilke de bedst kan sammenlignes med filmen.

God arbejdslyst!

 

23-03-2020

NB! Eksterne link i denne besvarelse fungerede da svaret blev afsendt. De er ikke blevet kontrolleret siden og kan være blevet inaktive