Tidligere svar

Børnebog om flagermus

Spørgsmål

Jeg leder efter en skønlitterær børnebog om flagermus der har fået at vide de ikke kan tåle sollys og derfor kun er ude om natten. Hoved”personen” finder ud af at det ikke passer og derfra sker der så mange flere ting. Mon I kan hjælpe? :-)

Svar

Dén bog kender jeg ikke, men jeg har lavet en søgning på bibliotekernes landsdækkende side, bibliotek.dk, der måske kan hjælpe dig videre i din søgning. Hvis du følger linket kommer du til en oversigt, der oplister alle udgivelser med 'flagermus' i titel eller som emne, - og som er klassificeret som skønlitteratur OG en børnebog. Det giver totalt set 114 opslag, og mit bedste bud er at du lige skimmer listen igennem og ser, om der er en titel, der får en klokke til at ringe.

https://bibliotek.dk/da/search/work?search_block_form=flagermus&select_material_type=bibdk_frontpage&op=S%C3%B8g&year_op=%2522year_eq%2522&year_value=&form_build_id=form-NJMp4tM7M1K0F6Hn9lfdclrR2clCQ_hWbJIfzGqhgIw&form_id=search_block_form&sort=rank_frequency&page_id=bibdk_frontpage&facets%5B%5D=facet.genreCategory%3Afiktion&facets%5B%5D=facet.category%3Ab%C3%B8rnematerialer#content

Hvis ikke listen på bibliotek.dk er en hjælp, så skriv gerne tilbage - meget gerne med flere informationer om, hvad du husker om bogen, hvor 'ny' den er, om den er med illustrationer osv. Så skal vi nok gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig videre.

Men lige her og nu håber jeg at denne oversigt, jeg linker til rummer dén bog, du leder efter.

God weekend.

19-03-2021

NB! Eksterne link i denne besvarelse fungerede da svaret blev afsendt. De er ikke blevet kontrolleret siden og kan være blevet inaktive