Tidligere svar

Læseforslag til 12 årig læsehest

Spørgsmål

Gode ideer til bøger til en 12-årlig læsehest? Hun har sidst læst og genlæst Tamora Pierces serie om Tortall universet. Det må ikke være for blodigt. På forhånd tak.

Svar

Der er heldigvis så meget kaste sig over!

Jeg kan anbefale Arlo Finch-serien af John August, https://ereolengo.dk/ting/collection/870970-basis%3A54816251, som handler om en spejdergruppe i Colorado, som det viser sig oplæres i magiske evner og skal håndtere farligere udfordringer end bare knob og rafter, når de er på ture. 

A.S.P.E.-serien af Mette Finderup: https://ereolengo.dk/search/ting/aspe? handler om fire børn, der bliver særligt udvalgt af troldkvinden Erina til at komme i lære hos hende.

Sidst men ikke mindst min favorit, Spektrum-serien af Nanna Foss, https://ereolengo.dk/ting/collection/870970-basis%3A38564242, som handler om venskaber, tidsrejser og særlige evner.

Alle bøger kan selvfølgelig også lånes på jeres bibliotek, men I må tjekke bibliotekets hjemmeside for at høre nærmere om mulighederne i denne coronatid. 

God læselyst!

09-02-2021

NB! Eksterne link i denne besvarelse fungerede da svaret blev afsendt. De er ikke blevet kontrolleret siden og kan være blevet inaktive