Tidligere svar

Læseforslag til 11årig

Spørgsmål

Hej, kan I anbefale en bog til min søn på 11 år. Han har elsket at læse Taynikma-serien og han har lige læst Brødrene Løvehjerte og kunne godt lide den. Han er meget glad for Fantasy.

 

Svar

Tak for din mail. 

Krystalskibet af Benni Bødker handler om klatretyven Kajsa, som prøver at overleve i en oversvømmet by sammen med sin ven Isak. Hun skal stjæle nogle værdifulde krystaller, men bliver involveret i et komplot, som kan risikere at koste dem begge livet. 

Serien "Monsterjagten" af Adam Blade er et hit blandt særligt drenge på din søns alder. Den handler om Tom, som i hvert bind skal bekæmpe et nyt monster, fordi en ond troldmand har kastet en forbandelse over landet. Bøgerne er spændende og ikke alt for uhyggelige. Der er over 40 titler at tage fat på.

Jennifer Bells 3-bindsserie "De ualmindelige" er en anden favorit. Den er god, hvis man ikke er helt klar til at læse de tykke Harry Potter-bøger endnu, men er tiltrukket af den verden. De to søskende Seb og Ivy opdager en parallelverden under jorden, hvor alt er anderledes f.eks. er en toiletbørste et farligt våben. Seb bliver arresteret og der er onde kræfter på spil i underverdenen. Det er god underholdning og et spændende univers!

Det er desværre ikke muligt at reservere og hente bøger på Københavns Kommunes biblioteker p.t., https://bibliotek.kk.dk/corona, så derfor har jeg foreslået ebøger/lydbøger, der kan lånes på eReolenGo.dk

God læselyst!

24-02-2021

NB! Eksterne link i denne besvarelse fungerede da svaret blev afsendt. De er ikke blevet kontrolleret siden og kan være blevet inaktive