• Stil dit spørgsmål her
  • Tidligere svar
  • Om Biblioteksvagten
Tidligere svar

Bæredygtigt havebrug

Spørgsmål

Hej.
Jeg leder efter nogle artikler eller bøger om emnet bæredygtig havebrug? Det behøver ikke at være på dansk, også gerne engelesk, sustainable horticulture.
Jeg skal nemlig finde en definition på bæredygtig havebrug, som jeg kan bruge til mit projekt om havebrug i sahelområdet og om bæredygtig havebrug er en løsning for befolkningen.
Men mangler en definition på hvad er et bæredygtigt havebrug.
Er det noget i kan hjælpe mig med til brug på KU-LIFE.
Mvh Elina

Svar

Bogen: "Tomorrow's garden : design and inspiration for a new age of sustainable gardening" af Stephen Orr er oplagt for dig. Mon ikke du kan finde en definition i den bog?

Du kan søge bogen på bibliotek.dk . Skriv disse to ord "sustainable" og "horticulture" i fritekst feltet. Hvis du åbner [+] kan du se bogens emne ord. Jeg kan se på dit postnummer, at du kommer fra Frederikshavn. Dit lokale bibliotek har den ikke, men du kan sagtens bestille bogen via bibliotek.dk, så bliver den leveret fra et andet bibliotek til udlevering på Frederikshavn Bibliotek.

Efter de senere års mange voldsomme regnskyl har der bla. været megen fokus på, at regnvand ikke i tilstrækkelig grad kan ledes væk fra den slags haver, hvor der er store terrasser eller mange fliser. Måske en lidt andet vinkel på dit emne med bæredygtighed og haver, men det gav mig ideen til at søge på "have" "oversvømmelser" "regnvand" i fritekstfeltet. Så finder du to artikler af Lulu Jacobsen fra Tidsskriftet Haven om hvordan man kan indrette sin have imod oversvømmelser.

Held og lykke med dit projekt

12-11-2012

NB! Eksterne link i denne besvarelse fungerede da svaret blev afsendt. De er ikke blevet kontrolleret siden og kan være blevet inaktive