Tidligere svar

Danskere, der lytter til netradio - antal

Spørgsmål

Hejsa.

Vi er ved at skrive en opgave om danskernes vaner, og i den forbindele mangler vi en bestemt oplysinng som vi ikke lige kan finde.

Det vi har brug for er, at vide hvor mange danskere der lytter til netradio. Enten om dagen, ugen etc. Vi har bare ikke lige kunnet finde noget om det, så håber I kan hjælpe.

Svar

Jeg har forhørt mig i Statens Mediesamling, som findes her på Statsbiblioteket. De kan se hvilke stationer, der sender på nettet, men ikke hvor mange, der lytter til dem. Der findes et Mediesekretariat, som sammen med Danmarks Statistik, har oprettet MedieStatistikBanken: http://mediesekretariatet.statistikbank.dk/statbank5a/default.asp?w=1280. Kan også findes ved en søgning i Google på MedieStatistikBanken. Formålet med den er samle og give adgang til fakta om elektroniske medier i Danmark, incl. befolkningens medievaner. Der er mulighed for at kontakte dem. Jeg håber, de kan oplyse, om det er muligt at finde de oplysninger, som I har brug for.

12-11-2012

NB! Eksterne link i denne besvarelse fungerede da svaret blev afsendt. De er ikke blevet kontrolleret siden og kan være blevet inaktive