Tidligere svar

Klassisk vintage strik - tillæg til Hendes verden

Spørgsmål

Jeg leder efter et tillæg til Hendes Verden, der hedder ‘Klassisk vintage strik’. Tillægget har været bragt i 2008, men jeg kan ikke finde ud af hvilket nr. Kan I hjælpe med det? Jeg har spurgt på Hendes verden og har prøvet at sende en bestilling på Bibliotek.dk uden at få svar.

Kan jeg selv søge på tillæg et sted?

Svar

Det ønskede tillæg til Hendes Verden er omtalt i en "strikkeblog" på nettet - se her:
http://garnnyderen.blogspot.com/2008/08/hendes-verden-nr-33.html 

Overskriften på indlægget er "Hendes Verden nr. 33" - indlægget starter således:
"I sidste uge havde Hendes Verden et strikketillæg med klassisk vintage strik. I hæftet er der mange flotte modeller..." - og indlægget er publiceret den 19. august 2008.

Årgang 2008 af Hendes Verden er ikke at finde på noget folkebibliotek, men Det Kgl. Bibliotek opbevarer alle danske tidsskrifter, og det vil være muligt at bestille tidsskriftet hjem til dit lokale bibliotek.

Du bestiller:
Hendes verden, Årg. 2008, Tillæg til nr. 33: "Klassisk vintage strik" .

Du skal dog være klar over, at du sandsynligvis får ugebladet hjem til brug på biblioteket - altså som et såkaldt "læsesalslån". 

Du kan bestille via dette link i bibliotek.dk:
https://bibliotek.dk/linkme.php?rec.id=870970-basis%3A03348709

En anden mulighed for at få fat i tillægget kunne være at annoncere efter tillægget på Den Blå Avis -  https://www.dba.dk/

Jeg kan i al fald se, at der ligger mange annoncer om salg af håndarbejdsblade på DBA.

 

  

23-06-2021

NB! Eksterne link i denne besvarelse fungerede da svaret blev afsendt. De er ikke blevet kontrolleret siden og kan være blevet inaktive